Megválasztották az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. új ügyvezetőjét – Rendkívüli ülést tartott a képviselő-testület

Megválasztották az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. új ügyvezetőjét – Rendkívüli ülést tartott a képviselő-testület

Varga Roland követi Halász Sándort az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. élén. Hét napirend került terítékre ma délelőtt a képviselő-testület rendkívüli ülésén.

Ma délelőtt tíz órakor kezdődött a rendkívüli testületi ülés a Városháza nagy tanácstermében tizenhárom képviselő részvételével, ketten nem jelentek meg. Elsőként egy, az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanhoz kapcsolódó határozatmódosítás került előtérbe. A második napirendi pontban az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. került középpontba, ugyanis Halász Sándor ügyvezető március 31-i hatállyal lemondott posztjáról. Őt áprilistól egy olyan fiatalember váltja, aki öt éve kapcsolódott be az ózdi távhő munkájába.

„2019-ben kerültem Ózdra a távhőhöz, mint informatikus. Azt szeretném most megjegyezni, hogy engem soha, sehol ekkora szeretettel és nyitottsággal nem fogadtak, mint itt” – mondta Varga Roland, az Ózdi Távhő Kft. informatikusa, szolgáltatási üzemvezető helyettese.

Az ügyvezetőjelölt a rövid bemutatkozást követően megköszönte Halász Sándornak az eddigi támogatást és beszélt a tervezett fejlesztésekről.

„Jövőbeni terveim közt szerepel mindenekelőtt a stabil üzemvitel. Az idei évi fejlesztéseket is ennek tükrében céloztuk meg. Szolgáltatói hőközpontokat fogunk szétválasztani az idei évben, új hőközpontokat fogunk kiépíteni. Vezetékrendszereinket újítani fogjuk szigetelés tekintetében, valamint a fűtőműben az automatizált rendszerünket is fel fogjuk újítani” – tette hozzá Varga Roland, az Ózdi Távhő Kft. informatikusa, szolgáltatási üzemvezető helyettese.

Forrás: https://ozd.hu/content/57808-megvalasztottak-az-ozdi-tavhotermelo-es-szolgaltato-kft-uj-ugyvezetojet-rendkivuli-ulest-tartott-a-kepviselo-testulet